Catrinel Menghia – Arrivederci după 6 ani de căsnicie


              Anul acesta se numără divorţurile .   Primii au fost soţii Columbeanu , a căror separare a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal timp de câteva luni. Al doilea cuplu celebru care şi-a spus adio era format din Ionuţ Pascu (Pepe) şi Oana Zăvoranu.  Şi când am crezut că vom scăpa de divorţuri  , apare şi o a treia pereche : Jennifer Lopez şi Mark Anthony. (de parcă nu era de ajuns )
  Separarea lor a provocat un cutremur de proporţii in showbizul internaţional. Am fost dinou suprasaturaţi de informaţii inutile despre cum îşi vor împărţi averea , copii , şi ce se mai poate da în două.
 Şi ca anul să se poată încheia cum se cuvine , Catrinel Menghia îşi anunţa cu surlete si trâmbiţe divorţul de fostul fotbalist italian , Massimo Brambati .
Superbul top model de origine română a susţinut că principalul motiv al separării ar fi crizele de gelozie ale italianului.  Plauzibil având în vedere că partenera lui e considerată cea mai frumoasă româncă , afirmaţie care, după părerea mea e superficiala si deloc adevărată. Şi tot odată una din cele mai frumoase femei din lume. De ce ? Pentru că aşa afirma nu ştiu ce revistă sau nu ştiu ce designer de top.
 Potrivit directorului agenţiei de modelling MRA, Liviu Ionescu, despărţirea dintre Catrinel şi Massimo s-a produs în urmă cu câteva luni, dar cei doi nu au dorit să facă public acest lucru.

'Exista deja o procedura de divorţ de cateva luni. Catrinel se refugiază in muncă pentru că e clar ca suferă',
 a declarat Liviu Ionescu.

Catrinel Menghia este cel mai cunoscut şi apreciat model al Romaniei. Este singura româncă ce a ajuns să pozeze in celebra revista americana 'Sports Ilustrated'.
În urma cu ceva timp, Catrinel şi-a tatuat textul 'Massimo per sempre' pe partea de jos a abdomenului.
Care e primul lucru pe care îl va face Catrinel dupa divorţ ? Modificarea in Arrivederci Massimo.



Alina-Maria Şerban.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'