“ Țara arde”, Parlamentul se … prăpădește de râs


Daca romanii s-au consacrat printr-o “tara a tuturor posibilitatilor”, nici “cei din frunte” nu fac exceptie in a folosi cat mai multe moduri de “ a se afirma”. Pentru ca, dupa cum ne este cunoscut, la noi lucrurile rele se fac remarcate, politicienii fac tot posibilul sa nu dezminta acest lucru.

Gratie iubirii pentru tara, avem, de la an la an, tot mai multi oamnei in politica. Ni se asigura dreptul la munca si avem cele mai bune conditii pentru a indeplini cererile angajatorului. Asadar, trebuie sa recunoastem ca oamenii din frunte nu dorm si dau totul pentru a scoate tara din saracie. Dar… haideti sa ne revenim… sper ca v-ati dat seama ca a fost doar o gluma, nu-i asa? sau… cum ar spune presedintele Traian Basescu: “ Ce-mi plac glumele mele, domnule!”

Un fost sef de stat Ion Iliescu a scos perla dupa perla, adesandu-se colegilor si chiar oamenilor de presa cu apelative precum: “mai animalule”, “mai draga”, sau chiar permitandu-si mai mult de atat: jigniri precum “prostanacul”.

Daca insusi seful statului isi permite un astfel de “limbaj jucaus”, dar ce sa mai vorbim de restul?
Tocmai de aceea “unii oameni nu vor sa vorbesc cu tine”, cum ar spune Elena Basescu, pentru ca, pana la urma, nu conteaza ca esti fiica presedintelui, ci, mai degraba, totul tine de”succesuri”! Dar nu-i nimic! Stati linistiti ca se intampla sip e la case mai mari! Noi, alegatorii,o sa continuam sa sustinem “valorile neamului”, care ne vor conduce pana… “altadata”, cand va fi loc de mai bine, sau… vorba romanului: “ Cate-un” Boc , Boc, Boc “,pana n-o mai ramane deloc!”.


Claudia TRIFAN

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'