Unora le place jaful




Curtata iscusit si ademenita cu o sedinta foto, o tanara emigranta din Romania a avut parte de o experienta traumatizanta in Miami.
Sub amenintarea unei arme, doi barbati au sechestrat-o si au jefuit-o pe tanara de 25 de ani.

Din fericire, Gabriela Laszlo a scapat teafara, iar politia i-a arestat imediat pe agresori. Aceasta intamplare neplacuta a speriat-o atat de tare, incat se gandeste sa revina in tara.

"M-am gandit ca ma vor ucide pentru un nenorcit de ceas", povesteste tanara.

Gabriela Laszlo a fost abordata de doi tineri la piscina complexului de apartamente din Miami, in care locuieste. Acestia au complimentat-o pentru aspectul fizic si i-au propus o sedinta foto, amagind-o ca are sanse mari sa lucreze ca model.

In ziua stabilita, Myles Watkins si Phillip Valdez au luat-o pe Gabriela de acasa spunandu-i ca o duc la un studio.

Insa pe drum, acestia au amenintat-o cu moartea si i-au cerut ceasul in valoare de 15.000 de dolari, pe care il ochisera din vreme.

Nu au avut succes insa. Tanara il lasase acasa, asa ca le-a dat cheia apartamentului. In timp ce unul dintre agresori a pazit-o in masina, celalalt a intrat in locuinta. I-a furat ceasul, telefonul mobil, ceva bani si un card de credit. Femeia a fost ulterior eliberata.

Unul dintre suspecti, Valdez, spune ca lucreaza pentru guvern. Pe pagina lui de Facebook scrie ca face parte din Garda Nationala.

Investigatia a scos la iveala ca arma folosita era una cu alice. Ceea ce nu anuleaza insa cele doua capete de acuzare: rapire si jaf.

Christine Stanciu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'