Demnitarii spun lucruri trasnite!

Nu insa si europarlamentarul Renate Webber , care intr-un interviu acordat unui saptamanal , a definit cu ajutorul unor atribute europarlamentarii romani ca fiind "cinici , ipocrizi si superficiali". De asemenea, este loc si de completari.In loc sa-l acuze vehement pe Traian Basescu de ce-a mai mare escrocherie din ultimii ani ,ei ii aplauda previziunile asupra viitorului Romaniei ("Dupa 2013, agricultura poate hrani toata Romania, restul exportam").

Se pare ca singurii care sunt in stare sa-l infrunte sunt tinerii, fapt dovedit de un student a carui intrebare l-a pus in dificultate pe Traian Basescu  ,si anume "de ce nu mai are Romania flota comerciala?" .A raspuns imediat ,insa,la obiect: "nu ne trebuie asa ceva".

"Flota era de stat, navele erau destul de vechi, s-au vandut, s-au taiat. Acum statul nu are nevoie de flota, nu intentionează să creeze o flota, nu sufera din lipsa de capacitate de transport, exista solutii private oricand ,ar fi o cheltuiala inutila sa construim propria flota “, a spus Băsescu.

Traian Basescu a fost implicat in dosarul "Flota" ca ministru al Transporturilor. O expertiza publicata in timpul primului mandat de presedinte al lui Basescu a aratat ca nu s-a inregistrat niciun prejudiciu pentru partea romana, fapt folosit de seful statului in declaratii publice pentru a-i sanctiona pe cei care l-au invinovatit, de-a lungul timpului, de vanzarea Flotei.


Leon Andrei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'