A șaptea zi de proteste: Manifestații la Piața Universității și Arcul de Triumf




Este a şaptea zi consecutiv în care oamenii ies în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile şi a protesta față de Guvern şi de președintele Traian Băsescu. În ultimele zile nu au mai fost înregistrate evenimente violente, lucru care se datorează şi faptului că jandarmii şi-au sporit efectivele. În jurul orei 13:00, zeci de oameni erau reuniţi în Piața Universității din Capitală pentru a protesta. Oamenii susţin că sunt nemulțumiți de nivelul de trai, de Guvernul Boc și de măsurile de austeritate.
Între timp, în Piața Arcului de Triumf sunt așteptați să vină peste 10.000 de persoane care vor lua parte la mitingul organizat de USL, asta după ce Primăria Capitalei a aprobat cererea Opoziției de a manifesta. Mitingul va fi precedat de un marş de la Piața Arcul de Triumf la Piața Victoriei.
Pe toată perioada acestor proteste traficul rutier va fi restricționat pe șoseaua Kiseleff din Capitală, între Piața Arcului de Triumf și Piața Victoriei, precum și străzile care intersectează artera respectivă, excepție făcănd Bd. Ion Mincu, care va fi închis gradual în funcție de numărul persoanelor care vor participa la miting.



                                                                                                          Cerchez Ana Maria

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'