Lunea, „Adevărul“ va fi însoţit de „Poveşti din Pădurea muzicală“

      Începând cu 16 ianuarie, lunea ai carte cu ziarul „Adevărul": câte un volum din colecţia „Poveşti din Pădurea muzicală", la preţul de 12,99 lei (ziar + carte + CD cadou cu muzică clasică).
Colecţia reprezintă o serie de 8 cărţi de poveşti pentru copii, original ilustrate, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Autoarea acestor volume este Cristina Andone, iar ilustratori sunt Adriana Gheorghe şi Sebastian Opriţa.
Colecţia a început cu un volum special de Sărbători, intitulat „Poveste muzicală de Crăciun" şi distribuit cu ziarul „Adevărul" în decembrie, şi continuă, de lunea viitoare, cu restul de 7 cărţi, fiecare dedicată câte unui mare compozitor. Personajele acestor volume sunt şapte compozitori-spiriduşi (Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski, Strauss), care populează un tărâm magic, numit Pădurea Muzicală, unde armoniile sunt la putere, iar valsul, concertele, dansurile şi simfoniile sunt la ele acasă.
Cărţile îi vor „împrieteni" pe copiii cu muzica clasică, oferindu-le, într-o manieră accesibilă, informaţii esenţiale pentru cultura lor generală şi contribuind în acelaşi timp la dezvoltarea gustului pentru muzica de calitate.


                                                                      Balabaneanu Maria

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'