Internetul : prieten sau dușman?

Dacă până acum chiulul era o bucurie pentru unii tineri pentru că reușeau să își păcălească atât unii profesori cât și părinții de acum internetul le va deveni dușman. Fiecare părinte poate afla în orice moment când a fost și când nu a fost copilul la școală, testându-le și sinceritatea totodată .

Inspectoratul școlar spune că acest sistem de monitorizare va fi montat pâna la sfârșitul lunii în școli și licee în special în liceele cu un statut mai slab.

Cu aproximație,îintr-un sfert de ora softul ce monitorizează prezența la școală a elevilor va trimite e-mail-uri și chiar SMS-uri părinților cu privire la prezența copiilor la școală.

Înafară de acest sistem fiecare școală sau liceu trebuie să își cumpere cititoare de carduri ( prețurile pot varia de la 100 pâna la 350 lei după calitate) și vor trebui să facă fiecarui elev un CARD DE ACCES, iar pentru evitarea anumitor incidente cum ar fi ca un elev să aibă și cardul colegului, sau ale mai multor colegi, să îi scuteasca de prezența, paznicii fiecărei instituții vor fi atenți la accesul elevilor atât la inceputul cursurilor cât și în pauze.

Gata cu chiulul, acum dacă vor chiuli, vor plăti sau mai bine zis părinții îi vor scuti” de anumite plăceri ( telefoane mobile de ultimă generație, laptop-uri sau poate chiar banii de buzunar) . Aviz amatorilor: Internetul vă știe cele mai mici secrete.

Roxana Gabriela BURLACU

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'