Cultura și presa în spațiul european

„Sunteți greu de păcălit !”, acestea au fost cuvintele adresate de către dl Oreste Teodorescu în cadrul celei de-a IV-a ediții a conferinței „Cultura și Presa în spațiul european”.

Această dezbatere a avut ca temă „Mass-media : Comunicare și Cultură” și au participat dl. Marian Petcu, dl. Oreste Teodorescu, dar și Ahmed Jaber, jurnalist de origine palestiniană.

După o scurtă introducere ținută de gazda Ion Zanfir, a urmat dl. Marian Petcu, vorbind despre legătura jurnalistului cu politica și despre cum aceasta din urmă influențează presa. A urmat apoi Oreste Teodorescu, cel care a afirmat faptul că tânăra generație nu a moștenit nimic de la înaintașii lor jurnaliști. Un astfel de gând mai puțin pozitiv a fost contestat de dl. Cătălin Negoiță, care a spus că tinerii nu trebuie descurajați.

În încheiere, dl. Ahmed Jaber a vorbit despre influența negativă a televizorului și despre cum perepe dânsul calitatea unui reporter în ziua de azi.

Conferința a avut loc la biblioteca V.A.Urechea pe data de 25 noiembrie la ora 10.00, iar la încheierea acesteia gazda a organizat o expoziție cu scrieri vechi.

TUFĂ ANA MARIA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'