Unora le place jaful

Un gălăţean în vârstă de 52 de ani a sunat în decursul zilei de miercuri la Poliţie pentru a-şi reclama fiul şi cumnatul deoarece i-au furat mai multe bunuri.


            Reclamantul, Mihai I. din Târgu Bujor, a sesizat poliţia miercuri după-amiază, cu privire la faptul că fiul său, Alexandru I. , ajutat de cumnatul său, Gheorghe F. , ambii domiciliaţi în aceeaşi localitate, i-au furat mai multe bunuri din locuinţă şi din garaj în seara dinspre marţi spre miercuri.
            Când reclamantul s-a reîntors la domiciliu a găsit uşa garajului legată cu o bucată de sfoară, iar uşa de la casă era întredeschisă. După ce a intrat în casă a văzut că nu mai era niciun borcan sau conservă în cămară, iar în garaj butoaiele cu vin erau goale. „La început am crezut că mi-au furat banii din casă, dar am văzut că singurul lucru pentru care au venit a fost mâncarea”, a declarat Mihai I. poliţiştilor.
            La o privire mai atentă s-a constatat că pe lângă cele cinci bidoane cu murături, 40 de conserve de peşte, 30 de borcane cu zacuscă, 35 de borcane cu compot şi dulceaţă, 10 sticle cu zarzavat şi în jur de 100 de litri de vin alb, hoţii au mai furat şi două lopeţi pe care le-au găsit în dreptul garajului. Paguba a fost estimată de către partea vătămată în jurul a 2.500 de lei.
            În consecinţă poliţia le-a întocmit dosare penale celor doi hoţi sub aspectul săvârşirii de furt între rude.

Ana Maria Mocanu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cui ii place Borcanu'